30 april ´

Jaha , valborg idag , säger bara fan va tiden går fort ! Visste inte ens att det va idag fören igår :p Bra jobbat så mycket hänger jag med i tiden xD .

Ca en månad kvar och sen är skolan slut och dags för "sommarjobb" och sedan är man arbetslös som de ser ut just nu x(.

Idag blir det ta det lugnt hemma , så himla trött och har så ont i huvudet ;( Tror jag xD

28 april ´

Gud vad jag har ont i svanskotan och mina muskler i hals/nacke :( Ramlade av på ridningen igår xD :(


24 april ´

Läänge sedan man var inne här xD Kom på att jag kunde skriva ett inlägg när jag ändå var vid datan :).

Hmm. Väntar på min syster ska snart till stallet , ska ha kvällsfodringen ikväll så förstörde mina planer att grilla, och festa lite ;/. Men men mysa med hästarna funkar väl också , de uppskattar ju iallafall maten :). Hur som ska hoppa på griisen idag om vädret håller sig bra. Det är ju så himla ostadigt, ibland regn och sedan sol , regn idag osv. Fett segt.

Igår satt jag och skrev på amandas och min rapport i 6 timmar , fan vad jag hatade att sitta vid datorn efter det. Blev ändå inte helt klart men skickade in det nyss , känns dö skönt att ha det klart :).

Ikväll istället för att dricka och grilla blir det att äta varm smörgåstårta med mammsen och plugga , jätte rolig lördagkväll , får försöka supa ner mamma lite så det blir något underhållande.

Juuust ja , var på "nya" hageby idag och köpte skor o smink. Jätte nöjd med skorna, och även sminket , löspuder på make up store, typ 250 sedan concealer 150 och jag köpte det båda tillsammans på mist för 280 , värsta kapet , dock var det 25% rabatt med men ändå :)
Helt sjukt var det i torsdags när cubus hade 50% på allt i hela affären, sååå jävla mycket folk och kön var typ 40 min ;S Aldrig mer!!!

17 april ´

Läääänge sedan jag skrev , var jätte duktig ett tag men sen kommer tiderna då man inte hinner med detta riktigt men men allt kretsar ju inte om det här ;D

Usch usch uschh vad jag har ont i magen idag ;/

Idag blir det att åka till mantorp och kolla på hästtransport :) , hoppas den är något att ha , skulle verkligen vilja ha en så att vi kan börja transportträäna :) Det märker vi om en stund , om vi kommer hem utan eller med en :)

Sen efter det blir det att fara till min lilla sötnos :) , har insläppet idag så kommer bli en seg dag , inte hemma fören vid 7-8 tiden xD

Efter stallet blir det mys med älsklingen , mamma och pappa ska till de geer och kolla någon föreställning så idag får jag kaga mat till bubbii <3 Hmm vad ska man laga? Funderar på tacos , det är både gott , nyttigt och lätt att göra :) Jaja vi får see :)

9 april ´

Skönt att gå upp tidigt imorse , inte så kul precis när man vakna men att börja morgonen med 1½ timmas ridning var mysigt :)

Världens bästa häst att var det att rida idag , trodde han skulle hålla på och hoppa och studsa och dumma sig som han brukar göra på morgonen men när vi travade hade han världens framåtbjudning och skritten var lugn och fin , var helt enkelt underbar :) Stackarn hatar verkligen paddocken ;/. Det bra ute nu, man har kunnat börja trava på vägarna helt utan problem.
Min lilla skogsmulle :)

Nu återstår det att bädda rent , damma rummet och dammsuga xD Får se om det blir något av det idag xD

<3

You would not believe your eyes
If ten million fireflies
Lit up the world as I fell asleep

'Cause they'd fill the open air
And leave teardrops everywhere
You'd think me rude
But I would just stand and stare

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems

'Cause I'd get a thousand hugs
From ten thousand lightning bugs
As they tried to teach me how to dance

A foxtrot above my head
A sock hop beneath my bed
A disco ball is just hanging by a thread

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep

Leave my door open just a crack
(Please take me away from here)
'Cause I feel like such an insomniac
(Please take me away from here)
Why do I tire of counting sheep
(Please take me away from here)
When I'm far too tired to fall asleep

To ten million fireflies
I'm weird 'cause I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell

But I'll know where several are
If my dreams get real bizarre
'Cause I saved a few and I keep them in a jar

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
When I fall asleep

I'd like to make myself believe
That planet earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
Because my dreams are bursting at the seams

` Owl City´

8 april ´

Vaknade skapligt idag :) Ganska skönt att ha hela dagen framför sig istället för att sova halva dagen som det varit de tidigare dagarna. Imorgon blir det att vara i stallet vid kl 8 xD Hurra!! Laila ville rida ut så varför inte :p

Va på tropikariet med Joakim idag :) MysMys! Haha , Massa småbarn plus han och ja :D Man passade verkligen in xD . Hur som så hade vi riktigt trevligt , älskar de små aporna som är lösa , skulle lätt kunna smuggla med mig en hem (A). Värsta toffsarna vid öronen har de.
Blir att åka dit igen emot sommaren , då är de klara med ombyggnaden och det är nog inte lika rörigt längre :)

Sen har jag även varit i Söderköping med Martina och kollar på tyger till min studentklänning :D:D Kom tyvärr 10 minuter innan stängning så ska tillbaka på lördag igen och kolla mera då , skulle komma leverans imorgon på mera vita tyger :)

På hemvägen ifrån sörping blev det att stanna till på stallet :) Saknar min polle när jag är hästledig (a) , tyvärr saknar ju inte han mig lika mycket :( Riktigt dåligt humör var han på idag :P

Snart blir det att kolla på lyxfällan , vilka jäkla personer som är med :S . Man gör väl inte av med mera pengar än vad man har , när lönen är slut så är den ?!?! Fattar inte vart de får resten av pengarna ifrån :S

Efter blir de mys med älskling och kolla film och sooova , upp tidigt imorgonbitti :)

7 april ´

Påsklov :)

Snart blir de att fara till stallet och rida ut på pållarna , Mikaela och jag ska rida ut tillsammans :) = mycket trevligt när man får låna en häst :D
Joakim och jag var i stallet och mocka och gjorde mat imorse så bara det roliga kvar :D

Haha på lördag ska Liam följa med till stallet ( Mikaelas gudbarn ) och rida på Fusk :) Såå söt men den lilla kartiga ungen kommer välla klaga på den lilla sketlandsponnyn och vilja rida på en större :P

Helt sjukt med studentklänningar och grejjer , finns ju knappt någonting på stan , och tiden som går så fort xD . Vill inte ha någon klänning som massa kommer att ha heller , så min världens bästa syster ska sy en till mig :D:D:D:D Maria blev jätte glad när hon sa men vi syr en till dig då :D . Klagade bara på alla som fanns (A).

Trevlig dag :D

RSS 2.0