18 juli ´

Söndag ännu en gång och snart början på en ny vecka :).

Imorgon ska jag på arbetsintervju , haha aldrig varit på en sådan så intressant att få gå på en och se hur det går till. Hmm jaduu , vi får se hur det går imorgon :).

Gud vad roligt det var igår när vi hade kurs i stallet , hade att vi skulle träna på vårat kroppsspråk och att vi var hästens ledare. As svårt i början med Blacki men till slutet var han så himla duktig <3. Älskar dennna häst. Mitt personliga mål kommer nog bli att kunna rida barbacka och utan träns , hur grymt skulle inte det vara liksom. Nu blir det bara att träna träna träna och läsa mera om horsemanship :)

Danceflick en film att rekommendera !! :D:D:D "weeee"


15 juli ´

Idag har jag spelat minigolf med älskling :). Haha gick helt sämst. 62 slag fick jag medan han fick 51.. Fuskigt , jaja det var riktigt varmt ;).

Snart blir det att fara till stallet =) , ska nog tömköra idag , orkar inte rida ut till alla bålgetingar och bromsar eller vad de heter :D.

Efter stallet blir det nog en sväng till landet :). Klippa lite gräs , sola m.m

Längtar till lördag <3

11 juli ´

Jahaja , ska man hitta på då?

Kom nyss hem ifrån Zandra <3 :) . Varit där och kollat lite film , druckit vin och spelat kort med största kortleken xD. Var planerat med utgång men det blev ingen , skönt de. Slipper jag vakna sent imorgon och stressa till jobbet :).

RSS 2.0