30 januari ´

Trevlig kväll igår hos Kristian. Helt kanon. Får bli en omgång snart igen innan operationen (:

Idag har jag varit med Zandra. Blev först att kolla på handbollen Sverige - Spanien och sedan åkte vi till mässhallen och kollade på Hästen - Kumla. Mycket mysigt.
Systerryster tog hästen idag och det har hela dagen känts som att jag missat något att göra..! Helt sinnes. Imorgon bär det av till ridhuset <3 Hoppas prinsen är lika duktig imorgon som sist. Då blir jag mycket glad. Hoppas jag kan få lite foton imorgon, foton saknas när jag rider på honom nu på senare tid. Lite tråkigt faktist. Men det kommer nog med tiden (:

Solsidan asså, älska det programmet. Synd att det bara vara i 30 min, borde vara 1 timma MINST (A). Nejvars nu blir det sängen och soova tidigt.

28 januari ´

Jobbat idag , fett trött. Förstår inte att folk orkar gå upp vid 5 och komma hem vid 5 och sen göra allt annat!. Beundrar verkligen folk som orkar det. Fattar verkligen inte, jag är deckad efter 9 timmar på ett jobb. Tror dock det är en vanesak. Hursom.

Var i ridhuset igår med Blacki. Gudars var nöjd jag blev. Vilken skillnad på häst, ohh var verkligen kul och se vad jobbet i vinter har gett. Och mera kommer det att bli. Ska försöka komma iväg minst 1 gång i veckan. Får se hur det kommer att gå.

Skulle festat med Zandra idag, men jag orkar verkligen inte. Får ta igen det imorgon. Då bär det av till Kristian. Blir mycket trevligt, länge sedan man hann umgås och ha trevligt med folk.
En film och sängen på detta!

25 januari ´

Äntligen löning. Känns riktigt bra, synd bara att man är så himla dålig på att spara och så himla duktig på att spendera pengar. 

Dagen började med informationsmöte, riktigt onödigt faktist. Lärde mig verkligen ingenting nytt. Menmen vet inte kanske inte var meningen. Hursom för att få ersättning måste man gå.!
Sedan blev det Hageby med Joakim. Shoppade 2 nya tröjor samt en jadu såkallad kanske "slapptröja" (den i mitten). HAHA nevars ja har ingen aning top är det välla. Gillar rea.
Hatar att man aldrig kan hitta några fina festlinnen. Det är katastrof. Hur mycket jag än kollar hittar jag aldrig något jag gillar. Illa! Tips kanske?
Vid lunchtid åkte vi till stallet och Joakim var gullig och var ute och gick med hästen medan jag mockade och gjorde mat. Imorgon blir det uteritt med Lina.
Nu på kvällen har jag bara varit med Zandra. Vi har varit ute och promenerat och bakat cheesecake, vilket såg väldigt gott ut men jävlar va länge den ska stå i frysen. Mycket synd! Hur lätt som helst var det att göra den ju, jag trodde typ att det skulle vara värsta komplicerat men icke sa nicke. Ska nog ta mig tid och baka någon dag.
Ohh riktigt seg idag, blir nog strax kolla någon film sen soova. Upp skapligt imorgon.

 

 

 

 


<3

Well it was just a dream, just a moment ago.
I was up so high, lookin down at the sky.
Don’t let me fall.
I was shooting for stars, on a Saturday night.
They say what goes up, must come down.
But don’t let me fall. Don’t let me fall.

23 januari ´

Jaadu , dagar går ju inte särskillt snabbt.. Hatar att inte få jobba när man vill det. Hursom har så jag klarar mig ett bra tag framöver , än så länge .. Man vill ju inte precis leva på mamma och pappa. Vill kunna känna , jaa känna att jag klarar mig själv jämt. Saknar att känna att man ska göra något.

Mysig kväll igår med Joakim , Zandra och Kristian. Spelade kunskapsspel vilket jag var förskräckligt dålig på men körde 2 och 2 så tur där att Kristian har något i sitt huvud. Haha. Dock var vi så snälla med ledtrådar till Zandra och Joakim så de vann. Sen körde vi lite kort och självklart vann jag och Zandra då, ägde de verkligen totalt. Det slutade med kinect , vilket var jävligt roligt men jobbigt och riktigt svårt. Haha , märktes att man inte är så pigg på att springa vid 12 tiden. Brottningen var ju inget och leka med, tror jag fick typ 4 poäng och slog, slog och slog men han skyddade ju sig så det var ju as svårt. Helt sinnes.
Saknar verkligen tiden det var såhär jämt. Alltid vänner och nästan aldrig hemma. Dock skönt med hemmakvällar med men uppoffringar görs för annat. Så är det bara.

Vill se Änglagård innan den slutar på bio. Någon som sett den och vad tycker ni? Familjen är och ser på den idag, dock inte jag då. Kanske förståligt eftersom att jag sitter här. Joakim skulle bli galen på mig om jag såg ännu en film utan han. Haha. Stackarn.

Var ute i skogen med Lina idag, hästarna uppskattar verkligen att komma ut en stund. Blev bara en liten skrittis men det är mysigt. Kommit fram till att det är inte kul och rida ut ensam längre. Asså ibland kanske men aldrig fel med sällskap om man inte ska göra något speciellt. Önska bara att vintern var över NU! Vill kunna galoppera på fälten, vägarna och kunna longera av honom så att han får ut allt utan att jag måste sitta på. Torsdag blir det nog hoppning i ridhuset. Sugen på att löshoppa men jaa? Vart? När? Hur?. Är så himla svårt att hitta på saker när det är glashalt i paddocken och på vägarna ute. Och snön ska vi inte tala om. Usch! Ge mig vår.



20 januari ´

Mindre än 1 månad kvar till operation (: . Känns både nervöst och spännande men det blir nog hur bra som helst tror ja! Hoppas ja! Nejvars lägger mitt förtroende till personen som opererar och hoppas han inte är trött eller något som man har hört , att en läkare typ har jobbat massa timmar precis innan och är jätte trötta..

Tycker det börjar bli på leknivå.. Varför inte kunna ta saker med mig direkt utan gå på Mikaela som inte alls vet vad jag håller på med?! Tycker man kan ta reda på fakta innan man slänger ur sig saker. Jag kommer ALDRIG att hjälpa till om dem inte börjar visa lite tacksamhet eller iallafall lite trevlighet. Tar inte att man ska bli behandlad som jag vet inte vad och sen vara hjälpsam? Hmmm.. Berätta gärna detta också så är ni gulliga (: .

Imorgon blire stallet på morgonen , ska åka förbi ridhuset och kolla om det finns något ledigt på fm så tottohästen kan få springa av sig lite x). Skulle verkligen behövas så mycket energi han har i sig som inte går att få ut x(. Hoppas hoppas (: . Snart drar det kanske till en löshoppning också , längtar <3. Speciellt nu med en bra kamera att fota också :D HIHI ...

Det är så mycket bluff och blåg att det nästan är roligt :D

7 januari ´

HA HA HA ! Orka asså :S Blir att börja leta nytt :)

5 januari ´

Nytt år , nya möjligheter?

Inte skrivit på riktigt länge , men inte orkat xD ... Fan december månad var nog den jobbigaste månaden på hela 2010. Hann knappt med min prins .. Menmen , någon måste ju jobba också :). Blir en fin lön i januari när man jobbat 220 timmar x).

Julen var riktigt bra (: . Firade hemma med familjen och Joakim kom hit och körde julklappsspelet :P Vann lotter samt en bästa spargrisen "svarta penga" HAHA. Ojojoj hur jag än skulle försöka berätta skulle ingen förstå. Av Joakim fick ja wii :O Och fan va vi spela mario kart xD Alla körde en bana var tom farfar körde :D Och nu i efterhand har han köpt massa spel och monopol (Y) Tummen upp för det asså. Helt sinnes vad vi nördat de, redan 1000 minuter :P Sicket liv vi har!
Mellandagsrean blev det att shoppa en systemkamera (A). Det blev en canon eos 1000D och måste säga att än så länge så älskar jag den <3 . Riktigt lätt och förstå och bilderna blir okej (: . Köpte även något objektiv som fotar bättre på längre avstånd. Perfekt till hoppning på Blacki i sommar (: . Så ägare till min första kamera om man inte räknar med ursla engångskamera xD HAHA


Nyåret var också riktigt bra! Trevligt att festa hemma .. Var riktigt sugen på att bara festa loss men hade helt ärligt inte orkat med något , KL. halv 1 har jag ungefär däckad. Bästa delen av kvällen var nog när pappa följde med och skulle åka i en skidbacke .. Dock hade vi inget annat att åka än på svarta säckar (A) HAHA.

Såhär underhöll pappa oss , genom att hoppa och glida på huvudet xD Man ser Mikaela i bakgrunden hur hon skrattar och fattar inte att bilden blev så skarp då jag typ log ner i snön och skratta xD.





Nej , nu ska jag gå och göra vettigare saker än att sitta vid datorn , kommer somna om ja stannar här xD.

RSS 2.0