24 maj ´

Kom nyss hem ifrån bushästen.. Va duktig och var ute och gick med honom i skogen i 1 timma tillsammans med Ruben (: Sitter aldrig fel med extra sällskap när man är ute på ett slapprunda och hästen vill äta all the time. Kan nästan tro att ja har en ponny så envis han är när han inte får som han vill. Tränade att gå över ett dike som Blacki hatar men 3:e gången gick det kalas, iallafall denna gång!

Resten av dagen blir att bara slappa , ska ut och gå igen men med Zandra denna gång.. Konstigt väder, det är as varmt men blåser kallt som inihelvete.. Helt kvavft..

20 maj ´

Igår var totto jätte duktig vid tömkörningen, världens piggaste häst men inte dags att springa ännu. Men snart kan vi börja sätta igång de (: Idag blire en promenad i skogen tillsammans med Martina. Ohh vill bara komma igång och hoppa igen ;D.

Nu ska jag till hageby med Zandra då hon ska testa lite studentklänningar. Kulkul! Ska vara duktiga och gå bort och hem. Älskar verkligen promenader <3 Så himla skönt. Igår va vi ute och gick 1½ timma och jaadu det känns i skorna som tränar extra. Verkligen nöjd med det köpet!

Ikväll blir det att åka till sörping och imorgon hästtävling på NFK. Hoppning på gräset är ju aldrig fel att titta på :). All lycka till Amanda Nilsson och Ella :).

Miss it.. Men det är nog bäst såhär tyvärr :/

13 maj ´

Fredag den 13onde (:

Morgonen började riktigt fint , gick upp , brygde lite kaffe och gick en PW på 1 timma (: Riktigt skönt och hoppas att easy tone skorna ger mera än vad vanliga. Det märker vi imorgon.

Sitter och kollar lite på bikinis men vet inte vad jag vill ha för någon. Vill ha någon utan massa band osv så att man inte får fula streck. Dags att hitta en snart.

Isquare - Still beautiful , älskar verkligen början/refrängen <3 Finns dock inte på youtube så kan inte lägga upp den :/



RSS 2.0