28 februari ´

Riktigt mysig kväll igår . Joakim hade fixat med bubbelbad och massa annat mysigt . Helt underbart! Jag har världens bästa pojkvän :)

Såå arg är jag på min syster , igår kom hon hit och låna alla mina kläder jag har i stallet och skulle lämna kvar det till mig där till idag på morgonen. Istället åkte hon hem med alla mina saker när hon visste att jag sov hos Joakim och så fick jag vara i stallet med ett par tigths och min skinnjacka , en aning kallt men tur för henne att det var skapligt väder. Hatar när man bestämmer något och så gör den andra helt tvärt om , varför ens bestämma ifrån början?!?!

Hmm snart bär det av till stallet och vara med på stallmötet , beror på om min syster får sluta ifrån jobbet dock , redan varit där på morgonen och fixat allt övriga så det känns skönt att vi inte kommer tillbringa hela kvällen i stallet :)  Kan nog bli ett intressant stallmöte denna månad xD Får se vad alla har att säga (om någon vågar klaga på något), jag tänker iallafall inte dra upp någonting , det funkar ju inte att säga något på detta stall som ägarna inte håller med om. Heeel gaaalet!
Vi ska ha ett möte för att vi hyresgäster "vill" men det är bara ägarna som klagar eller berömmer på mötet?! Vart sitter felet då?! Hur som ska inte klaga mera på mitt stall , Blacki trivs där och det är för hans skull som vi stannar :)

Ikväll blir det ännu en myskväll med Buubbi <3 Längtar ...


Fototips? ´

Det är helt sjukt svårt att få en riktigt bra bild på en mörk häst i den ljusa snön xD
Av ca 120 bilder blev det 20 som funkar xD

Resten av bilderna blev såhär mörka :(
Ser ut som någon riktat strukturerna på en häst och sen färglagt svart xD
HAHA TIPS?!?!?!

URSÄKTA BENSTÄLLNINGEN :D HAHAHA


24 februari ´

Satt nyss och spelade poker på facebook , fan va grym jag är ! Körde tunering och det va bara jag och en till kvar . Började med att han försökte få ut mig eftersom jag hade mycket mycket mindre än vad han hade så körde all in hela tiden och jag gjorde desamma och jag vann hela tiden :D Såå jävla grym eller tur kanske man skulle kalla det ;P

Joakim var med i stallet idag :D Fan va duktig han är , blir bara mer och mer stolt för varje gång (A) . Han säger jämt till mig , "detta trodde jag aldrig om mig själv , jag står i ett stall med en häst, helt chockad". Vissa saker han inte vågar men det kommer snart. Han våga ju inte ens röra hästen innan och nu kan han gå ut med honom själv.

Nu blir det att kolla 2½ män och lyssna på "follow me" tills att Joakim kommer :).

23 februari ´

Äntligen har jag städat "klart" , hållt på hela morgonen känns de som nu är det bara dammsugningen som är kvar men det får bli efter att jag och syster varit i stallet :) Länge sedan man såg mitt rum så här rent :D

Sportlov denna vecka , helt underbart skönt :) Lov borde man ha oftare i skolan men ioförsäg är det ju inte så många veckor kvar nu. Snart studenten. För dagen känns det att det går så himla sakta men tänker man tillbaka har allt gått så himla fort. Helt sjukt!

Jaja nu är de dags att gå ut i kylan , hoppas det börjar komma lite värme snart så att snön går bort samt att det är varmare än någonsin så vi inte har lera fram till sommaren xD

21 februari ´

Skapligt kul igår. Några tabbar men är väl sånt som alltid är på en fest liksom. Kristian vart arg för att jag och Joakim inte ville hänga med ut men sen var han på tok för full för att gå ut på krogen. Min syster kom och hämtade oss i Åby och när vi var vid Stockholmsrondellen var det dags att åka hem med Kristian. Stackare!

Idag när jag kom till stallet hade Blacki ännu ett sår på ryggdelen , fattar inte vad det kan vara :S . Bitande utesluter jag pga att täcket inte är trasigt samt inget ställe som man får tag på något "skinn" , skav ifrån täcket också , han har bara haft det några dagar, svamp som många tror att det är tror jag inte heller , det skulle då inte bara bli ett sår på en dag utan man skulle känna det innan,  att någon skulle sparka honom är också uteslutet det är på himla fel ställen om de inte håller på och sparka på min lilla stackare när han ligger ner?!:S
Sen sa Karin idag något som man fick en återställare på , att någon i hagen går på honom , att det är hovar som gör såren , det skulle kunna vara möjligt men det har ju inte skett i hagen någon gång tidigare eller att någon har sett det. Såren är verkligen som sparkar ;/
Jaja jag vet inte det såret han fick häromdagen har börjat läka och han har inte alls ont längre , får se vad som händer härnäst..

Dags att städa mitt rum nu , skäms fan om jag berättar senast jag dammsög härinne (A) .


<3 ´

Det är du som får mig att vakna på morgonen och se en mening med dagen ...

20 februari ´

Idag blir de fest hos Kristian , ingen aning om vad det kommer för folk men det blir nog naajz ändå. Precis gjort klart mig och väntar nu på att Joakim ska komma och hämta mig så att vi kan åka :-).

Var på stan , fanns inte så mycket att kolla på tycker mest att det bara finns massa hängande saker som man knappt ser fram o bak på xD haha. Hittade ett riktigt skön killtröja på stadium , sen hittade jag även en annan men 900 är lite mycket att slänga ut på en tröja just nu xD

Trevlig kväll :)

19 februari ´

Idag fick min blogg en ny layout, den förra var så himla tråkig att man inte ens ville gå in och skriva på den. Nu ska jag försöka att få ett någolunda regelbundet skrivande för skojs skull.

Var i stallet förut och tycker så synd om min häst, han har ett oförklarigt ytligt sår på ryggen och när man tvättade rent det kröker han på hela ryggen för att slippa ;/ .

Nej nu ska jag hoppa i sängen så att Joakim blir lite piggare och orkar se på en film med mig UTAN att somna =)

Tack ännu en gång Bella för att du fixa layouten , den e naaaajz!
bellabodelsson.blogg.se

RSS 2.0