29 mars ´

Gud vilken seg dag :(

27 mars ´

Mysig kväll :)

Zandra kom över en sväng så spelade vi lite poker tillsammans på facebook + massa andra konstiga spel xD . Sen kom Joakim och då lagade vi lite mat och satt och kollade på Shutter island , en skum och konstig film , fattade nästan ingenting :(

Nu sitter jag här och segar och väntar på att mamma och pappa ska komma hem , ska skjusa Niklas till skärblacka så blir inte att sova på ett bra tag eftersom joakim inte vill åka med honom själv , ganska förståligt ...

Mår såå himla piss , haft ont i huvudet hela kvällen , vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad det är ;/ . Vill inte bli det nu , vi ska ju till Skåne på måndag med klassen ;/

Kommer nog bli krig imorgon i stallet xD , Berättar mer imorgon när stallmötet har varit . Blir nog riktigt intressant xD

24 mars ´

Ska snart till stallet , Joakim ska hjälpa till idag :) , det blir trevligt. Ska tömköra honom idag har jag tänkt :).


Sluutade skolan tidigt idag , va bara där i 1½ timma och sen hade våran matte lärare möte ;D Han sa att han hade en tråkig nyhet och det var att vi skulle få sluta 1 timma tidigare :) .
Ojojoj , fattar ingenting av matte C :( , dö svårt , sen blir det ännu svårare eftersom att vi inte har haft det på 1 månad , glömt allt xD.

Poker är SÄÄÄÄMST idag :(

21 mars ´

Jobbade igår på Simens personalfest , helt sjukt stor fest . Ca 4000 pers i stadium arenan och de hade buffé , massa artister som markolio , carola , alcazar och charlotte perelli . Fatta personalfesten xD . Hursom det var ganska trevligt att jobba förutom att jag hade så jävla ont i min arm samt att den sista timman gjorde de riktigt ont i fötterna då foppatofflorna är så stora vid tårna så de har "åkt" runt i skorna och gett mig blåsor :( . Vet inte vad jag har gjort för att ha så ont , armen gör brutalt ont :(

Fick låna Acer idag när jag var i stallet , så jag , Mikaela och Sofie red ut tillsammans , tog bara en liten skrittrunda i skogen för längre pallade vi inte vara ute i snöovädret ;p Men det var trevligt ändå :)

Världens översvämning i stallet , hela vägen till hagen och lösdriften har blivit en sjö , helt sjukt att det smält så mkt snö på 1 dag :| Och ännu mera kommer det ju att bli :( Bilder kommer så fort jag orkar lägga in ifrån telefonen.

19 mars ´

Idag fyller min mamma år :) Grattis mamma xD !

Sista dagen på praktiken idag , ganska skönt men saknar inte skolan heller precis , hellre praktik än skola :P Lastade Cherry och fiifan va jobbig hon var att få in i transporten.

Red ut i skogen förut på Exet tillsammans med Erika , riktig trevlig stund :) Sen när vi kom tillbaka och skulle hoppa av halkade jag på isen men ramla inte helt. Innan uteritten när jag skulle tömma kärran halkade jag men inte ramlade heller , när jag gick och kolla spolspiltan och skulle tillbaka till lilla stallet så ramlade jag i ler helvetet :O HAHA . Snacka om att jag vart skitit och blöt :( . Tur att ingen såg mig (A)

17 mars ´

Sitter här vid datan och tråkar , finns verkligen ingenting att göra när man inte mår något vidare. Varit vaken sedan vid 9 och spelat poker , går inte att sova hur mycket man än försöker ;/ .

Hur som kollar på MTV nu , the hills , inget vidare program faktist xD Men vad ska man göra , någonting måste man ju underhålla tiden med :P

Snart soovdags xD Not ;(

14 mars ´

Vaknade kl. 9 idag ;S Helt sjukt. Vaknade tidigt igår med och var så pigg att jag inte kunde somna om , Hmm?

Sitter nu och spelar poker på facebook med joakim , vi kör tunering tillsammans xD Höhö. Går inte mycket bättre för de xD.

Snart blir det att åka till stallet och tömköra hästen :) Hoppas han är lika duktig som han var i onsdags , han var världens underbaraste då :)

Haha går lånade jag exet och red hem tillsammans med Mikaela och Tove ;D , fett najs var det förutom att exet var rädd för det mesta här hemma xD. Tog ca 2 timmar att bara skritta fram och tillbaka , perfekt uteritt och mycket finare skog här än vid stallet + att man kan alla vägarna här hemma (A). Finns massa bilder som kanske läggs ut snart. Det var så roligt , alla på motorvägen bara kolla och när man mötte någon på småstigar fråga de hela tiden om de fick klappa hästarna. Sen när vi var här hemma var det en familj som sa "vi tar den sista hästen!" och då sa min mamma "det gör ni inte alls för att det är våran" HAHA

Fiifan om man bara hade lite mera pengar , Mikaela har fått ett erbjudande om att låna ett halvblod för att tanten kommer få hem en häst hon sålde och har inte plats med den egentligen så hon måste låna ut en annan :( Fatta mysigt att ha 2 hästar då Mikaela och jag kan rida tillsammans :). Värsta bra skulle det vara :P Men något i framtiden kanske :)

11 mars ´

Praktik idag med , är så himla död i min rygg , skulle veerkligen behöva gå till en massör och knäcka ut den och stretsha och massa ;/ Ajaj!

Va nyss ute med Zandra och snackade lite . Var jätte länge sen jag träffade henne. Båda har haft fullt upp men nu blir det nog oftare får vi hoppas på :D. Man ska hålla sig till sina riktiga vänner!

Väntar nu på att Joakim ska komma så ska vi se ogifta par. Hoppas den är bra! Amanda snackade så mycket om den förra veckan om att den är rolig och när hon har berättat verkar den helt ok!

"Är du full på jusus födelsedag?!"
"Amen du va ju full på min!!"

HA HA

Skulle även vilja se yrrol , någon som har att låna ut ?!

"Jag har ätit pannkakor!"
"Bra olle, bra!"

"Vilken tum vill ni ha?"
"Vi har väl pratat om 28tum"
"Okej, då är denna jätte bra"
"Är denna med texttv?!"

HA HA

Hoppas det märks att jag är trött :D

10 mars ´

Trött, trött, trött .

Kom nyss hem ifrån praktiken, gick 12.oo-2o.oo idag. Var ganska slappt och tiden gick riktigt fort :).
När jag kom började vi med lunch , sedan var det ridning. Red på en D-ponny , va länge sen det var man red ponny xD .
Sen tog jag hand om 4 barn och lärde de borsta, mocka, putsa, färger, foder och mycket mer. Ganska roligt fast att jag inte tycker om barn xD. Söta var de iallafall , jag var tydligen deras guide.
Efter att jag varit i stallet med de en stund var det dags för löshoppning. Vi löshoppade Goldie, Karlo och Mysak var riktigt roligt att se, älskar verkligen löshoppning. Efter detta var dagen sluut :)
Längtar tills att snön går bort helt så man kan börja löshoppa sin egna häst lite :)

Imorse var Joakim jätte gullig och hjälpte mig i stallet :). Han älskar verkligen att göra hinkarna och byta vatten xD HA HA! han har blivit så himla kartig och säger att snart är han så duktig att han kommer att ta hästen helt själv, får se hur det går med den saken.

Nej nu ska jag duscha och sedan blir det nog film :) Tack o gonatt =)

Alibi, den lilla hästen jag red idag xD Riktigt mysig att rida faktist, han verkligen försökte och gick fint.

7 mars ´

Tusan vad helgen gick fort . Den bara sussade förbi . Imorgon är det dags för praktik igen o8.oo-16.oo , långa dagar att vara ute i kylan , efter blir det att ta sin egna häst och så är man inte hemma fören ca 2o.oo . Fatta att man är död efter xD

Hoppade på min lilla knas idag , det gick ganska bra . Han var så himla pigg att han stod och hoppa/trampa på stället istället för att gå fram , han tycker det är så himla kul att hoppa xD.

Var ute hos Mikaelas polare idag som är bonde och kollade på kossor och massa småttningar :D Fyyfan va sööta de små är (A).. Haha tänkte ta med en till stallet som Blacki kunde få till vän , den va så mjuk, lurvig och slicka på händerna :D Den gillade verkligen mig :) HAHA
Skämtade med Stina när jag kom till stallet och sa tänkte ta med en ko hit hon bara neej fyytusan sånna vill vi inte ha , Janne bara joo ! du skulle tagit med den :D
Mycket söt liten svart/vit ko :) VA MAN LUKTA ILLA EFTERÅT!

Nu blir det att kolla klart på blåsningen sen soooooova :)

Kooorven


Nyby´s Black Knight
F. 2004
Valack
Svartbrun
E; Staro Showbiz
U; Dersert Doro
UE; Desert Night

6 mars ´

Vaknade o9,15 helt pigg , jag som hade tänkt att sova länge idag :p Går ju inte , var så himla trött igår efter praktiken och stallet så jag somna kanske vid 11 halv 12 och då vaknar man ju tidigt och blir trött tidigt på kvällen .

Pappa har äntligen köpt en bil nu xD Han köpte den i onsdags men jag har inte fått reda på någonting , snacka om taskigt. Försäkringsbolaget har inte kommit och hämtat den andra bilen än :O HAHA fatta kul om de fick böter ute på gatan :D
På tal om bilar , idag köper min syster en döö läcker bil dock svindyr i min smak men ändå ;). Hmm bilen hon hade innan skulle jag få när jag tog körkort men den lilla stackaren blev ju dödsdömd :(. Denna kommer jag verkligen INTE att få när jag tar körkort :(

1 vecka avklarad på praktiken :) Bara 2 veckor kvar , Jippie! Haft en skapligt skön vecka för att jag har fått ta o8.11 bussen men nästa vecka måste jag ta o7.11. Vilket gör att jag måste gå upp o5.45 ;/ Snacka om att sova tidigt nästa vecka!


1 mars ´

Första dagen på den nya månaden , känns som detta kommer bli en lång månad , hela 31 dagar ;/

Imorgon börjar praktiken på SRS , känns lite sådär , det är så himla långt att åka och man kommer inte komma till sitt egna stall fören jätte sent. Det varar i 3 veckor så får hoppas att vädret börjar bli lite bättre så att man kan göra lite roligare saker och inte måste jobba hela tiden för att hålla värmen :)

Idag har jag varit med Joakim hela dagen , åkte tidigt imorse ifrån mig för att åka till han och vara med hunden , sen gick vi och käkade hos hans mormor , mycket gott :) . Efter det så blev det att gå till spånken för han och Kristian skulle spela squash, under den tiden kollade jag på för att jag inte ville vara med och spela och det var en mycket underhållande tid kan man säga xD

Slapp att åka ut till hästen idag, dealade med syster så hon tog honom själv i snöovädret. Vill verkligen ha bort snön nu och så är det snack om att det ska komma mer?!

Just ja tippade på oddset förut, Joakim och jag tog ungefär samma matcher men trodde helt olika , lite kul . Hur som märker senare hur det går :)

1 luleå - färjestad
1 södertälje - rögle
1 dalen - helsingbo


Vi får se hur detta går , oddset blev inte något vidare men man satsar ju för att det är kul!

RSS 2.0