29 juni ´

Jahaja , idag bär det av till Linköping med syster. Gå på Ikea och Ikanohuset :). Skulle egentligen åka till landet men inget kul att bara åka över dagen xD.

Sen bär det av till stallet till griisen. Hihi. Så klantigt häromdagen , råka byta kombinationskoden så nu kan jag inte öppna mitt skåp :( , tur att Janne kan höra "klickljudet" när det är rätt :D Höhö , hoppas det går upp idag eller mer att han är i stallet .

Blir så jävla sjukt trött. Blacki bara slänger av sig skorna som att de inte sitter på honom. Asså tappskor hela tiden och vår hovslagaren är ju inte den lättaste att få tag på. Blir nog att byta, hästen har ju AlDRIG haft såhär många tappskor, så Uffe måste ju göra något fel...

På fredag blir det bio , kolla på nya twiilight :D:D


18 juni ´

Ojojoj , kommer sova gott inatt :) .

Gick upp tidigt för att åka till sjukgymnasten och träna knäna och nu har jag varit ute och sprungit i skogen :) . Känns verkligen bra detta :D. Så skönt att känna tröttheten men ändå på något piggare sett :). Det tråkiga är ju att inte springa med någon. Sprang med Joakim iförrgår men han har FÖR bra kondition för mig :( Någon som är sugen på att komma i form ? :) Hihi..

Imorgon blir det kolmården och kolla på allt dom har :) Kommer bli en bra dag hoppas jag , bara vädret håller sig :). Sen på kvällen blir det att bada bubbel och mysaa :)


11 juni ´

Jaaha , nu var det slut på skolan , studenten igår var så jävla lyckad att det är sjukt ;). Gud vad man kommer sakna HG samlade :/. 3 riktigt bra år tillsammans :).

Dagen började med champangefrukost i vasaparken , sedan samling i skolan med massa prat och gråt , därefter var det dags för klassfotografi och lunch på pronovahuset. Under lunchen var det utdelning av stipendier och musik och tacktal osv.
Efter gick vi till skolan igen och hade mera prat där och fick våra betyg och blommor . Sen var det dags att springa ut :D:D HIHI efter vi hade haft utspringet och pratat med familjerna så var det dags att åka flak :D:D
1½ timma av det bästa , fan va kul jag hade :D Jävla andra bilar som kasta ägg då :O Tur att jag inte fick ngt på mig :)
Efter åkte vi tillbaka till skolan och Daniel hämtade upp mig , så åkte vi lite mera i stan och till kungsgård och hämta upp hans systerdotter och åkte ännu mera i stan . Sen vid 5 kom jag hem och träffade familjen igen , käkade lite och då började festen :)
Utgången blev palace efter 1½ timmas kö på hugo , USHCUSCH aldrig mera stå i kö asså xD Hatar det :p

Ojojoj HG , VI LYCKADES !

Såg nyss att klassen var med i tidningen :)

Särskild dag för hästinriktningen

Norrköping

Det var en alldeles särskild dag för eleverna på Naturbruksprogrammet med hästinriktning på Realgymnasiet.

Studentsången sjöngs och mössor lyftes mot skyn efter att de fyra avgångsklasserna stigit ut på trappan och mottagit de anhörigas jubel. För eleverna på Naturbruksprogrammet med hästinriktning var dagen extra speciell eftersom de var de första att ta studenten från sitt program.

// NT

 

Mera bilder kommer :)<3<3




2 juni ´

Mycket idag , både martina och blacki fyller år idag :) Grattis på er båda :)

Utgång idag med klassen , men innan det blir det att kalasa lite hos syster :)

RSS 2.0