29 maj ´

Jahajaha , Ifkmatch idag = jobb. Verkar ju vara skapligt väder idag så hoppas mycket folk kommer så att man får lite o göra =). Det har ju faktist gott skapligt för ifk ett tag :)

Gud vad dåligt jag sovit inatt , vet inte varför , somna vid 3 tiden och vaknar helt pigg men ändå trött vid 8 imorse ;/ Inte kul!

Efter jobbet blir det stallet ;D Imorgon är det sommarutsläpp , gud va skönt och slippa mocka en skitig box :D utan bara komma dit och lägga mera tid på Grisen :)

Ne nu har ja inte tid att skriva mera ,måste duscha och fixa massa innan dagen rullar iväg x)

Älskar koorvens fladderöron xD


22 maj ´

Sommarvädret rusar in som jag vet inte vad. Gud vad jag älskar detta väder :)<3

Har jag varit i stallet hela imorgonen och nu var det dags att packa och åka till landet :) Myspys! Älsklingen vill inte fälja med för att det är fotboll på tv ;/ , Men det kommer ju flera stunder :). Lite stressad nu , syster kommer om 15 min och jag har inte ens börjat packa xD OjOj!

Grisen var bäst idag :D Fan va duktig han är asså . Inte ridit på minst 1 vecka för att jag har varit sjuk och gud vad jag saknade det idag :D Värsta myset!
Red Exet idag med :) Tycker verkligen om den hästen , han är så gullig , lilla grizlebjörnen :) Synd att de ska flytta och ev. sälja honom ;/ Skulle lätt kunnat ha honom och Blacki :) Men just nu värdesätter jag min lilla polle först :)<3

Såg en orm utan svans i stallet idag , äckliga saker det där , usch usch att när sommaren kommer så kommer dom med :( Och alla bronsar, flugar och allt som stör hästarna ;/

16 maj ´

Var och köpte tyger till studentklänningen idag :) . Hoppas på att det kommer bli jätte bra! Hade världens beslutångest i affären men hoppas att jag valde det som blir bäst. Martina skulle redan idag börja sy en "modelltyp" för att se om det är den modellen jag tänker mig och det blir nog bra (A).

Begravde Totte igår på landet, lika bra för honom . Han verka dock inte lida då han åt och tvätta sig medmera men han växte inifrån på något sätt , cancer eller något liknande. Skönt för honom att somna in, dock väldigt tyst i rummet på kvällarna ;/
Va så läskigt de knölar som var halvhårda var helt slajmiga när pappa hade tagit upp honom ifrån buren.


2½ år tidigare, första bilden. Fyfan var ingen i familjen gillade dig först då du
bara bet och kissa på alla som höll dig xD .
Men sen när du var "tam" gillade alla dig :)

R.I.P Totte 2008-2010


Jaha , nu har man bara hästen kvar som "husdjur" , skulle faktist kunna tänka mig att ha en katt igen, men en snäll denna gång (A). Saknar min gamla kissekatt! Snart ett år utan dig :(

25 dagar kvar ´

Helt sjukt så fort tiden går , nu är det bara 25 dagar kvar tills man tar studenten :) Sen blir det att jobba i sommar och sen ?? Jaa vad ska man göra sen?? :P

´


10 maj ´

Fick en datorskärm av pappa idag :) Äntligen kan jag börja använda den stationära datorn :) . Snaaaaaaaaaart kommer bilder , då jag nu har tid och lägga ut de men hur som någon dag :).

Tandis idag sedan var det skolan och göra prov på betäckning och tänder, extriör och massa annat skiit , Trååååk !!

Imorgon är det skola på kvällen xD . Ska vara där vid 3 halv 4 och slutar 7 , ganska skön tid :) + att man blev hästledig :D

Neevars , dags att sova snart , är hur trött som helst , blir att sova ensam idag på mycket längre -.-

8 maj ´

Dagen har sett ut som alla de senaste , vaknat , åkt till stallet och komma hem vid halv 9, duschat , sovit . Känns tråkigt att aldrig ha tid med något annat samtidigt som det är så skönt att vara där och bara ta det lugnt .

Tråkigt att inte kunna lägga in bilder på bloggen , har massa nya men mina usbportar är brända och den andra datorn eldar ju bara upp alla skärmar ;/ .


RSS 2.0